Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon och sen då?


Imorgon och sen då?
Vad gör vi med våra dagar, vår tid och våra liv? Tar vi vara på det, gör vi det bästa vi kan av det? Ser vi de som finns runt omkring oss som behöver tröst, stöd och en hjälpande hand? Ser vi möjligheterna eller hinder?

Imorgon och sen då?
Vad är meningen med livet?, vad handlar allt det här om? Jag tror inte att vi är en slump eller en tillfällighet, något bortkastat som en dag bara försvinner utan att någon bryr sig. Jag tror att vi är skapade med ett syfte, jag tror att det finns en tanke med oss, och vi är alla värdefulla och unika trots brister och fel.

Imorgon och sen då?
Ja, vad kan vi göra med morgondagen?

Imorgon och sen då?




Fri vers av Poson
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-16 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson