Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven efter att ha vaknat upp på KS tack till er som tänkt på mig! Att nu få uppleva hur moder jord storstädar i himlen det tycker jag är stort, älskade liv!


Kärleksstunden



Kärleksstunden
brukade infalla
vid tre tiden på natten


då vaknade hon

ville ligga och se ut

inte öppna något
på vid gavel


bara så där
som för att släppa in katten


var hon befann sig
hade inte så stor betydelse


hon fanns
hon var


livet hade givit henne

ännu en kärleksförklaring




Fri vers av Bim
Läst 616 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-17 00:41



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Himlars så bra, sparas omedelbums, tack!
2010-05-08

  Anna*
Vackert och förtröstansfullt!
2010-04-23

  Lilla My* VIP
Tycker om den här kärleksförklaringen till livet och bara sisådär...för att släppa in katten...Underbar text Bim! Glad att se dig!
2010-04-21

  Tothem
Bim!! Så skönt att få läsa dina visdomsord igen! Kram
2010-04-17

    ej medlem längre
hon fanns, hon var och hon ... ÄR
2010-04-17

  Rachel Roth
enastående! livbejakande, smittande. Tusen tack! Du är för alltid en del av poeter.se! kram
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim