Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick av ljus



stjärnfallen föll med ett bländande sken

perforin var upplyst med vitt bländande stoft till den som lyste mest av alla

föll kraftfullt med vackert sagolikt sken med en svans av glödande spår av slutet

där mörkret efter bildade ett stort svart hål

märken av nedslaget som endast med stoft av aska till det sista från de glödande resterna samt grått pyrande rök var vad som återstod

blickade upp mot det svarta hålet efter något livstecken

sakta tog ansiktet form av muskler som spändes till tom blick ned mot den alltmer tynande glöden och askan

illusion skapad av drömmar frånvarande verklighet

ytligt sken var inte mer än ett ögonblick av bländande ljus med ett hastigt slut








Fri vers av JNI
Läst 368 gånger
Publicerad 2010-04-17 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI