Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring saker man kanske aldrig får tillbaka, men som ändå lever kvar i hjärtat. Minnen man aldrig kommer glömma och istället för att gräma sig kanske man ska vara glad för det man fick känna och uppleva. Kanske.


Lycklig, på en gräsmatta.

Tumultet i staden är avslappnande
för min hjärna på högvarv
då musik längs hörselgångar
frammanar bildspel
innanför mina ögonglober
och jag ser dig sovande
på en gräsmatta om våren
med mig själv lycklig vid din sida

Min hornhinna agerar stillbildsprojektor
medan mitt hjärta bestämmer takten
när jag spolar tillbaka
pausar
och ser allt
med tårdruckna ögon
ser allt på nytt
om igen.

Målar bilder på dina ögonlock
för att få dig att förstå
vad jag ser
och jag hoppas alla bilder
fräter fast på din näthinna
som de gjort hos mig
när jag ser dig sovande på en gräsmatta
med mig själv
lycklig vid din sida.

Kysser luften nu.
Med våra minnen.




Fri vers av Wixy
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-17 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wixy
Wixy