Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På perrongen

alla - alla - alla
är borta - alla
som
jag kände
dom
är borta - alla
jag är
ensam kvar




Fri vers av vera gade VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-18 07:43

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag vet hur det känns. Även om jag är yngre än du.
Du beskriver din känsla kort och kraftfullt. Mycket sorgset, men bra.
2010-04-24

  Eva Langrath VIP
Stark beskrivning av den känslan känner igen den från min pappa
2010-04-19

  aol
till slut så ensam man är, kram vännen, för här har du oss mej,
2010-04-18

  Jaseph
Ensamheten som kan vara mer smärtsam än någonting annat.
2010-04-18

    ej medlem längre
Känns verkligen tungt ...
2010-04-18

  Monika A Mirsch VIP
ingen har berättat oss i vilken ordning vi står i kön bort - och ju längre det lider - dess ensammare blir det för alla dem som står där - den stora smärtan i små ord
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP