Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad Utan att saknas

Kärlek sägs vara underbar...

Jag avundas dig med varje andetag...

Undrar om du vet att jag tittar på dig...

Du säger att du är min bästa vän...men ibland undrar jag om du ens vet om att jag existerar...

Jag hatar inte dig för att du älskar någon annan...

Jag hatar dig inte för att du är lycklig i helvetet...

Men när gud sträcker ut en hand åt någon annan...

Så måste han släppa det han håller i den andra...

Känner mig saknad utan att någon saknar mig...

En känsla av skräck fryser igenom mig...

Sväljer...

Och brorsan...jag älskar dig mest av alla på denna jord...

Du är fan allt för mig...

Men även om du är stark..så ser du blint och säger att jag måste resa mig upp och sluta gråta...

Men det är inte lika lätt som du säger...

Vet att du själv varit med om det...

Men är inte jag...

 

.

..

...

Jag saknar att älska...

 




Fri vers (Fri form) av Himuro
Läst 298 gånger
Publicerad 2010-04-19 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro