Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämndens sötma utan att smutsa ner händerna


När kärleken inte var nog

Jag har velat krossa dina drömmar
Trasa sönder dina nerver
tills du ligger där
lika hjälplös som du lämnade mig
(När kärleken inte var nog)

I tankar och drömmar
har jag skrattat åt dina röda ögon
Njutit av att se tårar falla
som en syndaflod en solig dag i maj
(För hämnd var det enda rätta)

Mina ögon ville skåda
hur du vred dig i plågor
Se ditt hjärta falla sönder
En liten bit i taget

Jag ville
för allt i världen
att känslan
lukten
smaken
ljudet
bilden
av otillräcklighet
skulle välla över dig
Klä av dig
Forsa igenom dig

Men jag inser nu
att detta kommer att ske
utan min hjälp

För du har sedan länge
nästlat dig in skiten
alldeles
på egen hand




Fri vers av Mikaela P
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-20 14:10



Bookmark and Share


    Ypple
Så känner jag också. Nästan på pricken! Bra skrivet!
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela P
Mikaela P