Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek



kärleken är:

ljuset

när mörkret

faller.




Fri vers (Fri form) av zino
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino