Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kapslar som snärjer

 

frökapslar av känslor du strör omkring dig ...

en träffade där jordmånen är gynsam

 

till en vacker blomma det fröet växte ur min kropp...

tog all min energi och ork att leva vidare......

 

utan den blomman

 

med den blomman

 

inget val

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-20 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP