Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNIVERSALT

 

 

han tog flickans ord och formade till en boll

stoppade i sin ficka på trasiga jeans  

nonchalant och lite generad han sa

 

– hinner inte nu, ja du vet hur det är?

 

flickan som fråntagits sitt ord replikerar

– du behöver inte jag ser i din blick att du vill

 

Han stannar förvånat med gapande mun..

– hur?

– ordet är universalt ingen början inget slut

 

 

vi för evigt

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP