Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Storhetsvansinne :)


Caesar

Finna en stark
en vacker
en skön
gudomlig
charmör
Till Cleopatra
honom skänka
det vill jag ej
i mitt skepp han segla
skall
i mina armar
han drömma vill.
Tillsammans är vi större
och växer ständigt.




Fri vers av Livia
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-11-08 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia