Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om kärlek och intimitet


Verkligen verkligheten

Att höra ditt hjärta bulta
precis intill min kind
det får mig att le så brett
och aldrig vilja flytta mig
När du ler svävar jag på moln
Det här är ingen dröm
Det är verkligen verkligheten
Du får mig att känna mig trygg
i dina armar, mitt hjärta varmt
Själen sjunger, sinnet lugnt
Nära dig




Fri vers (Fri form) av Azaleth
Läst 290 gånger
Publicerad 2010-04-21 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azaleth