Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek med andra ögon

Vem säger vad kärlek är? Kärlek är olika för alla..

Förr hade jag förväntningar på min partner
att vara och göra på ett sätt som JAG ville?

Är det kärlek att förvänta sig något av sin älskade?

Kanske för vissa, men inte längre för mej
Det var mitt sårade inre barn som skrek efter
uppmärksamhet kärlek och omvårdnad

Ditt lilla inre barnet som blivit så känslomässigt
dåligt behandlad som inte fått allt han ville ha
som blivit avvisad bortskjuten och negligerad

Kärlekstexter med innehåll som "kan inte andas utan dig!
och "jag kan inte leva utan dig" har tappat betydelse

Måste man behöva sin älskade, inte för mig....idag,
Idag står jag på egna ben stabilare än aldrig förr

Läste en text i min ungdom som jag älskade:


"Du är du , jag är jag.

Jag finns inte till för att leva upp till dina förväntningar
och du finns inte till för att leva upp till mina.

Om vi av en slump träffas är det underbart,
om inte kan det inte hjälpas..........."


Först idag förstår jag den texten fullt ut och den är
mera sann än någonsin för mig

Så älska varandra för vad ni är ge utan att förvänta något tillbaka
Det är SANN KÄRLEK, ge för att du vill ge inte för att få något




Fri vers av Glensan
Läst 727 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-04-22 16:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text att upptäcka sent om sider och i Juletid! Hoppas det Nya året ger tillfälle att läsa mer av dina jordnära tankekänslor-de är saknade skall du veta!

Mvh mike
2010-12-26

  sulimaa
Exakt så Glenn...underbart klokt skrivet ...kärlek är ovillkorlig och osjälvisk...när vi hittat dit har vi kommit långt..
2010-04-25

  En strimma av guld
Grattis det är du värd.
2010-04-22

  Aftonvännen
Kärlek med insikt

ett steg bort från illusionen av att vara isolerad i sin kropp
2010-04-22

    Greenleaves Karlsson
Detta var det sannaste och vackraste jag läst på evigheter...
2010-04-22

  Regn & Grus
*Så älska varandra för vad ni är ge utan att förvänta något tillbaka*

Kärlekens innersta väsen, du fångar det verkligen med din berättelse!
2010-04-22

  En strimma av guld
Du får mig att le så varmt. Vilken insikt. Du börjar bli redo för den sanna kärleken, den äkta varma famnen är redo.

Du ställer frågan " Vem säger vad kärlek är?". Ja, den är något som du beskriver så bra den vi ger för att vi vill med hela vårt hjärta.

Tack för denna som blir ett bokmärke för mig, applåder i massor och en bamse kram.

Monica
2010-04-22

    ej medlem längre
Bra text...
2010-04-22

  Nina Nightwish
Yeees, du är tillbaka!! Bra tänkvärd text!
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan