Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kväll av saknad till min lurviga Terrier..... minandra hälft!


Jag är inte hel utan min halva

En ensam tår
tar sig nerför det branta stupet
håller sig fast för sin existens
vid kanten mot avgrunden
för en sekund....
innan den så faller handlöst mot intet

ikväll som så många andra
dödar jag en tår
då de faller mot intet

när jag så tagit dess liv
känner jag mig med ens lättad
med dem försvinner känslan
av tyngd

jag vet vad som mig fattas
varför jag så hjärtlöst kan döda en tår
för...

mitt hjärta är tomt
det blöder
det är inte helt
för...

jag är inte hel utan min halva




Fri vers av ~Teodora~
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-22 23:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra dikt ! sorglig!
speciellt sista

jag är inte hel utan min halva
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~