Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Feminina Illusionen

Jag vill ha den orörda feminina kroppen.

Inte en docka som är sminkad som en prinsessa, som luktar tandkräm och shampoo, som aldrig rapar eller fiser. Vissa har ju fått för sig att det bara är folk av det manliga könet som gör det, en evolutionistisk mutation.

Jag vill att dina kyssar ska smaka av det du åt till middag, inte en massa tandkräm och tuggummi.
Jag vill att ditt svett ska lukta svett, och inte rosor doppade i honung.


Gör mig kåt av att snarka. Visa att du är en människa av kött och blod, som jag. Låt oss blanda vårat svett tillsammans och vara det vi är, och ingenting annat.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Hemlig Agent
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-23 03:52



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
tryggt att höra det från en maskulin synvinkel (inbillar jag mig alla fall)

det känns som de hårdaste kraven på kvinnor kommer från just andra kvinnor.
män är mer förlåtande att man ändå bara är en människa. vi kan inte alla vara 2 dimensionella retusherade fotomodeller även om det är det som verkar vara det som förväntas av en.
2010-04-25

  KrutOla
När jag älskar någon passionerat är hennes naturliga dofter bättre än den dyraste av parfymer ty den kommer från den kropp jag åtrår mest av alla kroppar. Fungerar som ett luftburet afrodisiakum.

Härlig text!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Hemlig Agent