Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smolk i livets bägare...

I en illa städad bostad
stryker jag med min hand
bort det gamla som ligger
i dagen

det jag fruktar att finna
det finns där likväl
som en bädd
begravd under jord

i ett blint kall av längtan
saknar jag dammen som tröst
i ett torftigt försök till gemenskap

för då sanningen tär
i en ostädad sfär
gör det ont
även då jag blundar.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 481 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-23 07:34



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra skrift
2010-05-04

  Suzy med punkterna
Gav mig rysningar...ruskigt bra!!!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin