Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pelargonspion

Nu står hon där igen - pelargontanten

och snokar
bakom sina rutiga gardiner

med sitt silverblå hår

jag mår illa över
hennes äckliga nyfikenhet

som
bara går ut på att hitta något nytt skvaller att sprida

med sina parfymstinkande panter tanter....

Jag bryr mig inte om grannen dörren brevid -
fast hon ler så sött

även om hon undrar varför jag inte tvättar
på torsdagar.....

har middagar på fredagar
sex på lördag
och tupperware party på söndagar

 

Någon måste upprätthålla integriteten här i huset!




Fri vers av Maya
Läst 629 gånger
Publicerad 2005-11-09 10:13



Bookmark and Share


  Allica
Mycket bra!Känns som en slags "Sverige dikt",ALLA kan känna igen sig!
Symbolisrerar hela det tragiska med att inte ha ett eget liv.
2005-11-30

  Bodil Sandberg
Den här texten är ju bara för braaaaa...träffar sanningen mitt nyllet..så var det då och så är det nu..
2005-11-09

  Daniel_78 VIP
helbra skivet det här, humor och tanke i ett paket,
möjligen någon form av styckesindelning eller radbrytningar för min del
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya