Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överens


Vi verkar komma väldigt bra överens till slut.
Jag har ingenting att säga och du är inte intresserad.




Övriga genrer av Masoud Vatankhah
Läst 1150 gånger
Publicerad 2005-11-09 11:19



Bookmark and Share


  Josi
MYCKET klockrena rader! Applåder!
2006-07-30

  yoyyo
två rader, men sa väldigt mycket.
snyggt
2006-03-23

  Sun
Gjorde nästan ont i magen att läsa den här.
Så sorgligt...

Ja, lite ont i magen fick jag allt.
2006-03-21

  Ali D VIP
He he

Ja raka rör ....
2006-02-21

  Jessi
*s* Kort och koncist
2006-02-17

    mädchen
Jag fullkomligt älskar den här! Har hunnit med att läsa den ett antal gånger nu och den känns lika "mittiprick" varje gång. Jag avundas ditt sätt att få fram budskapet så tydligt på så få rader.
2006-01-10

  ia VIP
klockren!!!!
kanon bra...
2006-01-03

  MonaLisa
Din ironi är verkligen träffande! Så oerhört väl valda ord, att de är allt som behövs!
2005-12-27

    BrokenHearted
rakt på sak, gillas!
du behöver inte säga mer....skitbra!!
2005-12-23

  pang
cool.
2005-12-15

  raphaela
Det är få förunnat att fånga mycket även med sparsamhet om orden. Vackert!
2005-12-14

  sol
jag är likt jessica eva, dum i huvet..(slotar inte skaratta) men tror det ligger ngn slags intelligens bakom. extremt bra text! tack för den! dax lägga ner. sluta försöka..
snyggt!
2005-12-12

  Lola
Jag älskar sådana här dikter! Inte alla som behärskar att verkligen fånga en känsla, en stämning med väldigt få ord, men det gör du verkligen i denna.
Vad mer behövs sägas? Ingenting. Allt står att läsa mellan raderna.
Lysande!
2005-11-29

  Jessica Ewa
Jag vet inte om det är jag som är dum i huvudet men det här fick mig att skratta länge! Jag vet inte om det var den känslan som du ville förmedla men det är så träffande och bara så....rätt...på något sätt. Jag kan inte låta bli! Tack!
2005-11-25

  karamellen
Kort och koncist(som föregående person skrev)och med en bitter eftersmak...Bra!
2005-11-17

  Dagg
Vad sorgligt när det blir sådär. Bra slutkläm, kort och koncist. En karamell som man kan suga på en stund!
2005-11-16

    Veronica.
Verkligen igenkännelse, otroligt att man kan träffa så rätt med så få ord ! :)
2005-11-10

  swimsus@gmail.com
Oj då! Som ett träffsäkert slag i magen satte sig denna kortis..usch då..låter verkligen inte kul..
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah