Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu börjar jag leva

Nu börjar jag leva, jag börjar se
Gläds över livet och vågar le
Jag börjar förundras över det lilla
Vågar stanna upp och bli stilla
Gläds över gåvan att just jag får leva
Sitta i solen och mina dikter skriva
Tacksam över livet jag vill vara,
Och just detta är inte så bara
Trodde inte jag så här långt skulle klara

Skriven ‎2004-04-13 | Kristian Lind © 1999-2010




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 576 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-05 23:17



Bookmark and Share


  Anna*
Här börjar vandringen in i livets glädjeämnen ... texten gör mig glad och hoppfull =0)
2010-06-28

  Junitvillingen
Härlig livsbejakande text!! Att ta beslutet att återigen börja leva är ett stort, jättepositivt steg på vägen - och du, det är det lilla som egentligen är det stora...eller hur? Så - då har man egentligen massor, massor att njuta av inom:-))
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind