Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vet inte varför men formateringen blir inte alls som jag vill


Saknar

Varför

Är du inte här
Alltid

Saknar

Din kropp
Din känsla

Trodde jag skulle klara
en enda


Natt

Utan dig




Fri vers av Redwine
Läst 530 gånger
Publicerad 2005-11-09 12:52



Bookmark and Share


  Smultris
Men hjärtat jag är ju här jämt.. *Ler*

Allvarligt... fin dikt om saknad till din flickvän... Har du gett henne den?

Gör det... ;-)
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine