Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton stavelser för hungrig korp



söt som vintrad sälg
stiger korpens middagsdoft

as i vårlig sol




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-24 23:12



Bookmark and Share


    glasa VIP
dina haikus
mmm..

kan inte låta bli
att även

skuttetänka mig
ordet "as"

som i engelskan
2010-04-26

  Patrik Orion Sten
Vacker!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder