Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stycke som fastnat i mitt huvud.. kommer eventuellt att byggas på senare.


Fröken vidunderlig och hösten


Sparka i alla prasslande lövhögar
Kanske hittar du ett brinnande hjärta därunder
Är det inte ett sådant du söker, fröken?





Övriga genrer av Veronica.
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-11-10 14:26



Bookmark and Share


  trasdocka
fint och enkelt
men ändå så betydelsefullt !
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Veronica.