Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryû


FÅGEL

Grönfinkens fötter
lyser rubinrött
i motsol


Död kaja föll ner
himlens märkliga frukter
iövrigt molnfritt


Skatbo - obebott
lever inte upp
till sitt rykte - tyst




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-25 11:50

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Jaseph
Fågelverser som lyser. Stram form öppnar för ett flöde av det som är.
2010-04-26

  Monika A Mirsch VIP
det behövs en speciell skärpa i syn och i rim för att få ihop dessa sjungande fågelrader
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP