Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken tip-top och jag

Varför gråter ni av rädsla för döden?
Fröken tip-top och jag vet att rädslan för livet
är större

Kanske värjer vi oss för glädje
lycka och harmoni
- Den enda vägen till
evigt liv

Har vi missat något?

Hektiska liv
uppflugna på varsin barstol
Beundrade. Skimrande. Ouppnåeliga.
Ensamma?
Du och jag mot världen
Fröken tip-top.









Fri vers av Veronica.
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-11-09 13:42



Bookmark and Share


    Kräftan
Återigen en bra text levererad av dig! Ett nöje att läsa dina alster och jag fastnar för första stycket. Oerhört sant och beskrivande för den verklighet som vi lever i. Du har talang tycker jag!
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Veronica.