Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart eller vitt



Ser höstens varma färger
innan den faller platt
Hör barnens hjärtliga skratt
innan de brister ut i gråt

Andas frisk havsluft om sommarn
men kvävs av avgaser varje jul
Njuter av en skogspromenad
innan trötthet tynger mina steg

Av en skål godis kan jag glädjas
tills jag känner för att spy
I dina armar finns trygghet
tills jag inte längre räcker till

Jag missar alla nyanser
mellan svart och vitt







Fri vers av svävaren
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-11-09 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svävaren