Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träffades av en våg igår


sköljde över mig

om och om igen

urholkade mig



tills



mitt tomrum

var fyllt










Fri vers av Helene Månsson
Läst 565 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-25 18:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så är det att möta Jesus.
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma