Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

störst av allt är kärleken


då inte enbart mellan

man och kvinna



utan för mänskligheten




det är guds mening




Fri vers av Helene Månsson
Läst 529 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-25 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma