Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M...




Hatar...Älskar inte...

Du har all rätt i världen att hata mig...

Jag sa att jag älskade dig...

Du gav mig ditt hjärta...

Och jag bara kastade iväg det...

Jag svek dig när det verkligen gällde...

Men jag gjorde det för att försvara dig ifrån digsjälv...

Smärtan känns mindre om man är arg vet du...

Jag vet att det inte är mycket till ursäkt men...det är allt jag har..det är den enda sanningen...

 

 

Nu står jag här framför dig...

Långt ute på klippan...

Med evigheten som knackar på ryggen...

 

Jag hoppas bara...att du inte knuffar mig över kanten efter allt jag har gjort...




Fri vers (Fri form) av Himuro
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-25 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro