Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mår så jävla piss...du vet varför M...




Idag...

När du inte längre vill ha mig i ditt liv...

Då ser jag bara röda rosor...

 

 

 

Dödens blodröda rosor...som faller med mig ner mot klipporna...

Det gör så ont i mitt bröst...det är så att jag mår illa..huvudet bankar, yrsel faller in...

 

 

 

Jag fortsätter falla...greppar ingen kant...

Om jag gör bot för min skada mot dig......kan du försöka älska mig då?...

 




Fri vers av Himuro
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-26 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro