Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virrvarr av känslor

Jag har ett virrvarr
av känslor i mig

Bilder av lyckliga minnen
fladdrar förbi

Blandas med bilder
av lyckan i mig just nu

Det blir frontalkrock
på frontalkrock

Lyckan som var
Lyckan som är

Vägen jag gått
Vägen jag vandrar nu

Jag står mitt i krocken
Mitt i vägkorset

Det enda jag tänker är
att jag ska hålla ut

Låta känslorna få brottas
med varandra

En dag ska jag veta säkert
vilken väg jag ska vandra

Helt ensam blir jag aldrig
Jag kommer alltid att ha mig




Fri vers av Amorina
Läst 544 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-26 07:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite virrvarr är bra ibland och som jag läser har du varit lycklig förr och är det nu men ändå står du och krockar i vägkorsningen. Med dig själv eller med någon som vill in i ditt liv och virrvarra det ännu mer?;)
Skön läsning!
2010-05-02

    ej medlem längre
när man har sig själv har man kommit långt, och virrvarr får man på köpet
2010-04-27

  Rosa nalle
Sig själv är den ända man behöver i längden.

Det var väldigt bra skrivet!!
2010-04-27

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ja, hur skulle man klara sig om man inte hade sig själv? Vackert skrivet. =)
2010-04-26

  Eva Helene VIP
Ja, ibland känner man så tydligt att det är ett vägval man står inför. Lycka till med ditt!
2010-04-26

  Andrum
Fin dikt med fina slut rader!
~Helt ensam blir jag aldrig~
~Jag kommer alltid att ha mig~

Stämmer så väl man har alltid sig själv
Styrke kramen till dig på din väg.
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina