Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte visste jag att de fanns


öm på ställen

där jag inte trodde jag

hade några muskler



ler vid känslan

då jag vet

ömheten kommer

från dig





Fri vers av Helene Månsson
Läst 527 gånger
Publicerad 2010-04-26 14:58



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Mysigt:)
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma