Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvinning

 

 

någon kom in i mig

 

belägrad och avtryckt

 

förbrukad

 

avfall

 

 

 

återvinning

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-26 23:08



Bookmark and Share


  Jaseph
En stark text med mycket mellan raderna
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP