Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoisten

Du inser inte skadan du gör
genom sättet du lever ditt liv

Din egoism har tagit över
du ser allt som i en tunnel,
blundar för allt som inte
handlar om dig...

Du har svårt att acceptera
en sanning som slår så hårt
men börja inse, vännen...
du kommer stå där ensam


en vacker dag..




Fri vers av caraa
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-27 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa