Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista gång

En sista gång
Ska jag höra vindens
Gåtfulla sång


En sista gång
Ska jag se solens varma
Strålar


En sista gång
Ska jag dra luftens liv
Genom mina lungor.




Fri vers av Danne
Läst 474 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-28 08:52



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
vemodig och livsbejakande på samma gång
berör djupt in
2011-03-21

  Junitvillingen
Och före denna "sista gång" ska du göra det många, många gånger och riktigt njuta av vinden och solen!!:-)
2010-09-22

  Anna*
ja, varför en sista gång? Fint skrivet
2010-07-14

  rebecca d
fint...men varför en sista gång??
2010-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill