Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven.drogad.punkt


Vi älskar att knulla hårt i vår narkomaniserade värld

Jag tycker om att vara hög.
Att springa runt på tvärgatan och
fasineras av shimren som gatuljusen ger
och ge polisen bakom ratten en slängkyss.
Jag tycker om att känna ruset samtidigt som vi
knullar på ett sätt där högre nivåer blir verklighet.
Jag Älskar att dra in pulvret och känna känslor av
förhöjda krafter som kryper i mej i depot format

Jag Hatar att inte leva i den där romantiserade
narkomaniserade världen men jag älskar att
vara där när jag lever
Jag tycker om att varva ner dagens dramatik
med en fet spliff och filoseofera i en
fotgrafiskvärld där bilder blir lika klara som i
en 3 demitionell utgivning

Jag älskar dig min vän.
Fast jag hatar dig ännu mera sen

Jag saknar dig ofta men ändå ibland
tills du kommer tillbaka och tar tag i
min hand

Vi älskar att hata
Jag hatar att älska




Fri vers av Cherry_Baby
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-28 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherry_Baby
Cherry_Baby