Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden IV


detta tillstånd
att kunna falla
bakåt
i visshet
att låta allting rämna
all denna tystnad all
denna kompakta tystnad
rämna

för att låta ljudet
av de röster
som stiger ur stillheten
ett slags nollpunkt
höja sig vidga
sig
och få bärkraft




Fri vers av AnnaMariaS
Läst 232 gånger
Publicerad 2013-01-06 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaMariaS
AnnaMariaS