Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love kommer inte alls tear us apart, tvärtom

du
kysser mig genom en glasruta och jag
låter bli att tvätta mina fönster och du
leker fram din kärlek på lappar som jag
inte kan förmå mig att slita sönder och du
hittar klänningar från röda korset som jag
inte lyckas känna mig tjock i och du
älskar mina fräknar så mycket att jag
måste sluta använda foundation och du
vandrar med hungriga händer över mina brister och jag
tappar alla mina anledningar att svälta bort och du
gör mig så galet jävla svag att jag

att jag

inte ens klarar av att sluta andas




Fri vers av rebeccalou
Läst 612 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-04-29 14:45



Bookmark and Share


  Jeny
Wow, jag ryste ända ner i benen.

"och du
hittar klänningar från röda korset som jag
inte lyckas känna mig tjock i och du
älskar mina fräknar så mycket att jag
måste sluta använda foundation och du
vandrar med hungriga händer över mina brister "

Det är perfekt och det är så ni. Så himla fint.
2010-10-28

  Louisedottern
Jag tänkte på den här dikten jättelänge idag så jag kunde inte låta bli att gå in och läsa den några gånger.
2010-07-21

  Louisedottern
hoppas du inser hur jävla grymt detta är, och hur det flyter fram som ett vattenfall med anklagelser som bara är helt perfekt.
jag ser det som en ära att få läsa den här högt, även om det kanske bara blir för mig själv framför en badrumsspegel.
2010-05-13

    Kalle Bobbie Immanuel
Detta är så oerhört fint. Visst för kärleken oss närmare, och visst är det en sjukligt bra låt också. Den här tycker jag om med bestämdhet - den berör.
2010-05-11

  Anaa
"du kysser mig genom en glasruta och jag låter bli att tvätta mina fönster och du leker fram din kärlek på lappar som jag inte kan förmå mig att sluta sönder"

jag tror visst att du är min nya poeterkärlek.
det där är ju något man vill skriva på sin arm och visa upp med hemliga leenden för sina barnbarn innan man drömmer sig tillbaka till -den- dagen.
2010-05-03

    tehdog
vill höra uppläst. :) slutet är verkligen mjauuuuu
2010-04-29

  Nina Ahlzén
skönt bubbligt!
2010-04-29

    tehdog
hur bra som helst, seriöst. käkmuskelvärk nu.
2010-04-29

  Larz Gustafsson VIP
Se så...
Trotsar du den store Ian...?
2010-04-29

    Melona
Ah...

Vilken underbar dikt. Den spritter av liv och skratt.
Av kärleksförälskelse och av vår.
Jag blev kär i dina ord, jag!
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

rebeccalou
rebeccalou