Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dag på morgonen

 

. . . . .

vid ett stearinljus jag tagit farväl

 

av en tonårsflicka i barnasjäl

 

sjuk i en olidlig tärande plåga

 

i en kropp som ej bar livets låga

 

 

 

farväl

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-04-29 22:27



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sorglig men mycket vacker i sin enkelhet. =)
2010-04-30

  Jaseph
stramt och uttrycksfullt om det som är så svårt
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP