Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I walk this line

Yesterday
Before I went to sleep
I died





With freedom in my pocket
I can walk this line
I can’t fall anymore, No more I can fall







Because this morning




I woke up







Knowing who I was.




Fri vers av Diana,V
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-30 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana,V
Diana,V