Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lysande idéer? Tankegrodor hoppar ur mun; Impulsiv!!


Tänk först, Tala sedan…


Smoothie á la brain.
Vårflod från HjärtKraft
Handstående tår;

Får? Bäääää…

Ben sparkar till Tornado
Visar munfull Solklart?!




Fri vers av Taggsvamp
Läst 534 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-30 18:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det impulsiva kan bli väldigt bra.
Ibland kan man tänka sönder konsten.
Det finns t ex idioter som försöker analysera min och de har fel hela tiden.
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp