Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, jag, och han vid sidan om.


Bakom mina öppna ögonlock utspelar sig en scen
som kändes underbar när den agerades
och den får fortfarande mitt hjärta att rusa
av många skäl

Nu jämför jag dina små mjuka händer
med de stora varma handflator
som en gång smekte bort håret från mitt ansikte
Din slätrakade haka känns överspeglad
i hans mörka stubb
från vilken jag inte kunde hålla fingrarna borta

Det var en speciell romans vars egenhet låg i att den nästan inte fanns
En semester från mitt egentliga jag som fortfarande bränner
Han är en dröm som jag aldrig kommer hålla igen
Och kanske fick han mig att komma över dig
trots att du fortfarande än min
För det känns inte likadant nu
och det är inte skulden som talar

Jag fick smak för något som jag aldrig visste fanns
men jag i mitt bakhuvud alltid velat ha
Min palett förändrades
och jag vet inte om du passar längre
Med dina djupa gröna ögon och mjuka pussar

Nu söker jag en passion som aldrig förut hittat mig
men jag hoppas kunna återfinna
Om inte genom hans trånande blickar, kanske
genom någon annan
någon annanstans


Ett helt nytt äventyr




Fri vers av Natalie VIP
Läst 1132 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-30 18:34



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Sjukt bra min kära vän :)
2010-04-30

    Hanna Selberg
Definitivt värd att läsa! Fick känslan för storyn. I vanliga fall hade det stört mig att det inte fanns punkter men i detta fallet gjorde det inget. Texten kändes mer flytande och oavslutad vilket är bra, för jag hade gärna läst mer! //Hanna
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP