Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar


När hoppet försvunnit
och tron tappats bort
- då är det skönt att gråta

När trötthet förlamar
och håglöshet sänker sig
- då är det skönt att gråta

Och efteråt,
på något förunderligt vis
känner jag mig ny...




Fri vers av ÅsaLena
Läst 575 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-30 19:49



Bookmark and Share


  aol
en så vacker dikt som säger en så stor sanning, lyfter på hatten,
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena