Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Varför är mina känslor så verkliga?~

~Varför är mina känslor så verkliga?~

Kärlek och smärta rinner genom mina ådror
Jag kan inte förklara allt..Är det för att jag är människa?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 116 gånger
Publicerad 2010-05-01 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta