Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

patetiska kärleksförklaringar orkar jag inte med

 

 

Jag kommer aldrig att skriva något så patetiskt

som att jag älskar dig av hela mitt hjärta

eller att jag inte kan leva utan dig

eller att du är mitt allt på jorden

nej det kommer jag aldrig att skriva

bara så du vet....

 

 

 

 

 

papessa 100501




Fri vers av papessa
Läst 670 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-01 17:47



Bookmark and Share


  erkki
Amor patetique! Kan dock skapa en kick!

2013-03-01

  aol
underbart, men där finnes ändå en kärlek bakom orden,
2010-05-10

  Bodil Sandberg
Ord och inga visor här diktas ärligt och rakt och direkt
och som säkert har effekt
på den den riktar sig till så han vet vad poetissan vill
och inte vill ..så ska det vara raka rör som sig bör

störtskönt papessan!!!
2010-05-04

  Lena Krantz VIP
Hi hi....ja då vet vi!

;-)
2010-05-01

    ej medlem längre
Rakt... ärligt.. realistiskt.. Bra!
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan