Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mig

~Rör vid mig som om det vore vår sista Natt tillsammans~




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-01 18:10



Bookmark and Share


  anita VIP
Den är så bra din dikt för den går direkt in när det är få rader. Tänkvärda ord.
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta