Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp och ner, ner och upp. Varför kan livet aldrig bara vara en rak väg istället för en bergochdalbana?


Hur blev det så här?

Hallå, här är jag!
Kan du se mig?

Vad har hänt med oss?
Hur blev det så här?

Vi som var allt för varandra
Vi som hade så roligt tillsammans
Vi som älskade varandra
Vi som var själsfränder

Hur blev det så här?

Vad är vi nu?
Vad finns kvar?

Vi bor i samma hus
Vi sover i samma säng
Vi ser på samma tv
Vi sitter i samma soffa
Vi äter vid samma bord

Men resten då?
Hur blev det så här?

Vi pratar inte
Vi skrattar inte
Vi sitter där
Vi bara är

Hur blev det så här?

Vart tog livet vägen?
Hur gör man för att hitta tillbaka
När man tappat bort kärleken på vägen?

Finns det någon lösning?
Någon annan än vägen ut?
Jag vill inte gå
Men jag orkar inte stanna

Hur blev det så här?





Fri vers av Muppetto
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-01 21:31



Bookmark and Share


  aol
verkligen igenkännande så svårtså svårt, men riktig kärlek kan såras men aldrig raderas,
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Muppetto