Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mina vingar kan jag komma långt

Jag är den där puppan som hänger på grenen
det är en lång väntan
men det är ju sagt att den som väntar på något gott
väntar aldrig för länge


Men å väntan är olidlig
jag vill ha mina vingar nu

NU
vill jag kasta mig ut i friheten
verkligheten
ur ensamheten
jag vill vara med i leken

o puppa puppa sprick då snart




Fri vers (Fri form) av Kakaan
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-01 22:51



Bookmark and Share


    Mickiz
Mycket härlig dikt måste jag säga! :)
Kram
2010-05-09

    amalia
Gillar den
men ag kan inte sätta fingrett på vad.
Kanske känlsan :)
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan