Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iögonfallande vacker

 

    Innan någon hann att blinka
kastade hon sig in i deras ögon
Där låg hon sedan och såg ut på sig själv
    Lurade som räven fast på ett annat vis

    När natten kom somnade hon
Drömde om stubbar, sjöar
som eka, knaka i märgen
    Vaknade som ugglan fast utan att ana




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-02 00:42



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fångande vackra rader. =)
2010-05-02

  Rakel Lorner
Fin mystik och gränslandet mellan människor, vem som tar sig in och ut och hur vi påverkar varandra, tänker jag. Gillade denna!
2010-05-02

  walborg
Känns som drömmens metamorfoser.
2010-05-02

  himlens hemlighet VIP
jag ska hälsa från laolands uggla,
som åldras i granklädd vrå...
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP