Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: Tabula rasa

***

Människan är ett oskrivet blad
med ymnighetshornet som Ex libris i det övre hörnet
och Neptun som vattenmärke
med rödlackat sigill stämplat av hustomten
som se djupet i Jupiter

LPWJ 01/05/10




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-02 06:55



Bookmark and Share


  thyra
"som se djupet i Jupiter" Bra!
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP