Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ledaren för the dark-hunters i bokserien "the dark-hunters.":) En av mina favoriter!


Acheron

Med en dödlig blick
och hår som
ofta ändrar färg
är du många kvinnors
förbjudna fantasi
Lång svart slängkappa
för tankarna till goth
Två meter lång respekt

..Ibland är det farliga roligt..




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 112 gånger
Publicerad 2010-05-02 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta